Vanalles wat

In een eerdere post van 13 november had ik een verjaardagskaart gemaakt die me op een idee bracht. Dit idee heb ik nu uitgewerkt.

Ik heb de uitgesneden letters “hoera” van de kaart van de hierboven genoemde post bewaard en gebruikt voor een nieuwe kaart:

 

 

 

 

Het idee is dat de letters aan draadjes hangen. Ik heb er een stukje plastic achter geplakt omdat er nog allemaal lijm aan de achterkant van de letters zat. (ik had ook de letters nog een keer kunnen uitsnijden en die erop kunnen plakken, en dan had ik ook gelijk weer een nieuwe kaart, maar dat heb ik dus niet gedaan)

Je kon echter aan de binnenkant goed de draadjes zien en hoe deze waren vastgeplakt. Dit heb ik verborgen door aan de binnenkant van de kaart een stuk gekleurd papier te plakken. Ik had het gat er al ingemaakt en toen bedacht ik dat het mooier was als er net een geel randje te zien was. Om het gele blaadje niet weg te hoeven gooien heb ik het blaadje omgedraaid. Nu is aan de binnenkant ook goed te zien waar het gat aan de voorkant is. Dan kun je er eventueel rekening mee houden met het beschrijven van de kaart.

 

 

Van de restjes van deze kaart heb ik nog een boekenlegger en een vossekop gemaakt.

Author: Mirthe